Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Webáruház Indítás az Alapoktól
Minden, ami a webáruház indításhoz kell: a kezdeti lépésektől a megvalósulásig
Jelentkezem
Helyszín

Helyszín

Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont
(5-ös terem), 1097 Budapest,
Könyves Kálmán körút 12-14.

Időpont

Időpont

Pontos időpont hamarosan

Egész napos rendezvényünkön megtanulhatod
melyek a webáruház indítás nélkülözhetetlen alapjai

Átfogó és gyakorlatias tudás az e-kereskedelem tapasztalt szakértőitől

Kulcsár István Róbert a Shoprenter.hu egyik alapító-tulajdonosa. A cégnél, illetve elődjénél (WebShop-Experts) 16 év alatt több ezer webáruház megszületésében segédkezett vezető tanácsadóként.

Ez idő alatt több száz élő, illetve online előadást tartott egyetemektől kezdve üzleti rendezvényeken át egészen a Shoprenter saját edukációs projektjének tekinthető “Hogyan Indítsunk Webáruházat” szemináriumig, amely az elmúlt csaknem 10 évben mintegy 25.000 embernek segített eligazodni az online kereskedelem világában.

Előadásában kifejti, hogyan változott az iparág az elmúlt években és milyen hatással volt ez a változás az e-kereskedelem jelenére.
Az előadás során Róbert beszél arról, hogy miért fontos kialakítani egy jól működő stratégiát, hogyan határozhatod meg az értékajánlatodat, valamint hogyan készíthetsz megfelelő üzleti tervet vállalkozásodhoz.
10:00
Szünet, networking
Megtudhatod, hogy melyek a cégalapítás legfontosabb lépései, hogyan jelentsd be tevékenységi körödet, illetve milyen kötelező jogi dokumentumokkal kell rendelkezned?
Dr. Krausz Miklós LLM ügyvéd, a Net-jog.hu és VirtualJog legaltech alkalmazás alapítója. Adatvédelmi, adatbiztonsági és internetjogi szakjogász, aki 10+ éve foglalkozik weboldalak jogi szabályzatainak elkészítésével. Ügyvéd kollégáival az elmúlt évek során sokezer weboldal ÁSZF-ét és adatkezelési tájékoztatóját készítették el, számos internetjogi perben vettek részt.

Előadásában bemutatja azokat a legfontosabb jogi dokumentumok, amelyek elengedhetetlenek egy webáruház elindítása során, többek között az Adatkezelési Tájékoztató, az Általános Szerződési Feltételek, valamint beszél a jótállás és szavatosság témaköréről.
11:45
Ebédszünet, networking
Róbert bemutatja, hogy miképpen validálhatod a termékötletedet, illetve milyen költségekkel érdemes tervezned a webáruház elindítása és üzemeltetése során.
14:00
Szünet, networking
Az előadásból megtudhatod, hogy milyen lehetőségeid kínálkoznak, ha webáruházat szeretnél indítani, valamint hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe venned a megfelelő rendszer kiválasztásakor.
Máté 2008 óta foglalkozik vezetés-szervezéssel. Számos üzleti és tudományos pályázati- és projektmunkában vett részt, egyetemi és PhD hallgatói státusza alatt, illetve azt követően is. Megtapasztalta és elsajátította a menedzsment és marketing területek sajátosságait az üzleti, a nonprofit és az állami szektorban. 2015 óta az OTP Mobil csapatát erősíti, jelenleg senior sales menedzser pozícióban.
15:45
Szünet, networking
Az előadásból megtudhatod, hogy hogyan teheted webáruházadat egy sikeres, önjáró, pénztermelő gépezetté.

Többek között szó arról, hogy:

- Melyek a hazai trendek?

- Hogyan termelj pénzt a webáruházaddal?

- Milyen fizetési és szállítási módok működnek ma Magyarországon?
17:00
Q&A, networking

Miért legyél Te a következő e-kereskedő?

Az ekerstat.hu statisztikái
alapján Magyarországon 33 147 webáruház üzemelt 2021-ben

Több mint 1200 milliárd Ft volt a hazai e-kereskedelmi forgalom 2021-ben

2025-re akár 2700 milliárdra is növekedhet ez az érték, amelynek már a Te webáruházad is részese lehet!

Miben lehet részed a Webáruház indítás az alapoktól
egész napos rendezvényen?

Egész napos
intenzív tudásátadás

Ez idő alatt megtanítunk mindenre, amire szükséged van egy sikeres webáruház létrehozásához és üzemeltetéséhez.

A kezdeti lépésektől a
működőképes webáruházig

Kezdőknek szóló szakmai és gyakorlatias előadásokon vehetsz részt.

Networking
lehetőség

A Webáruház indítás az alapoktól egész napos rendezvényen nemcsak az előadóktól és szakmai partnerektől gyűjhetsz hasznos információkat, de megoszthatod tapasztalataidat a résztvevőkkel is.

Személyre szabott
tanácsadás

Felteheted kérdéseidet személyesen a sok éves tapasztalattal bíró előadóknak.

Speciális
ajánlatok

Számos olyan kedvezménnyel várunk, amelyekkel nemcsak elindíthatod, de sikeressé is teheted webáruházadat.

Hasznos tudnivalók

Kinek ajánlott a részvétel?
Az egész napos előadásból a webáruház indítás előtt állók tudnak a legtöbbet profitálni, hiszen a kezdeti lépésektől a gyakorlati megvalósításon át minden információt megkapnak.
Hogyan tudok belépni a rendezvényre?
A helyszínen névsor alapján történik a beléptetés az adminisztrációt végző munkatársaknál. Kérjük azt a nevet add meg a belépés során, amellyel regisztráltál a rendezvényre.

Az előadói helyszínt az alábbi módon tudod megközelíteni: Az 1. emeleten keresd a Rendezvényközpont feliratot, majd az 5-ös termet.
Hogyan tudom aktiválni a belépőjegyemhez járó előfizetésemet?
Töltsd ki a megfelelő adatokkal űrlapunkat, majd a kollégáink e-mailben küldenek neked egy díjbekérőt, amelyet kérjük, legkésőbb június 11-e éjfélig egyenlíts ki.
Bankkártyával vagy banki átutalással kell fizetnem?
A jelentkezést követően díjbekérőt állítunk ki számodra, melyet javaslunk bankkártyával teljesíteni.
Szükséges próbabolttal rendelkeznem?
Az előfizetés aktiváláshoz elengedhetetlen a tesztbolt megléte, így ha még nem rendelkezel próbabolttal, kattints ide és hozd létre azt mindössze néhány perc alatt! 14 napig ingyenesen tesztelheted a Shoprenter rendszerét és az előadáson elhangzottak sem lesznek teljesen ismeretlenek.
Már van Shoprenteres webáruházam, milyen kedvezményt tudok igénybe venni?
Amennyiben már rendelkezel aktív Shoprenter előfizetéssel, belépőjegyed értékét beválthatod előfizetésed meghosszabbítására.
Ingyenes-e a parkolás?
Igen, az esemény során a felszíni parkolóhoz ingyen parkolásra jogosító jegyet adunk minden résztvevőnek. A mélygarázsban lévő parkolóhoz sajnos ezt nem tudjuk biztosítani.
Hogyan vehetem igénybe a kedvezményeket?
A rendezvény helyszínen további speciális kedvezményeket adunk a webáruház indításhoz és üzemeltetéshez, keresd a helyszínen partnereinket!

Az étkezést biztosítjátok?
A helyszínen nem biztosítunk étkezést. Ebédelni a Lurdy Ház első emeletén a környező éttermekben van lehetőséged.
Vidékről érkezem, hol foglalhatok szállást?
Mi a B&B hotelt javasoljuk, amely kényelmes távolságra található a rendezvény helyszínétől és tömegközlekedéssel is mindössze 10 perc alatt elérhető.

Vélemények

"Teljes képet kaptam a webshop alapjairól és hogy nagyon érdekes is tud lenni egy egyszerű webshop is."
"Számomra igazán átfogó képet adott arról, hogyan álljak neki az online vállalkozásomnak."
"Átfogó képet kaptunk. Jó volt látni, hogy kell megcsinálni a beállításokat. A jogi része is kifejezetten hasznos. Meghozta a kedvem az induláshoz."
"Nagyon sokrétű információmegosztás volt, sokat lehet tanulni kezdő és gyakorlott vállalkozóként is."
"Egyszerűen fantasztikus volt: magával ragadó, érthető, rengeteg gyakorlati és marketing tanáccsal is. Azt külön köszönjük, hogy a szünetedet rászánva válaszoltál kérdéseinkre. Csak megerősítettél bennünket abban, hogy szeretnénk majd a webáruházat bérelni, természetesen a Shoprenternél."